субота, 3 березня 2018 р.

Правила нетикету в коміксах. (Частина перша)

 Шановні вчителі та батьки, Ви, як ніхто повинні розуміти, що наразі, у часи нових технологій, коли діти є активними користувачами інтернету, гаджетів та мають акаунти у багатьох соціальних мережах інтернет-освіта є актуальною як ніколи! Чи задумувались Ви коли- небудь про те, як і чим замінити дитині Інтернет?
На це та інше запитання можна знайти на освітньому сайті netiquette.in.ua
Це суто освітній проект, бо ми прагнемо захистити дітей та молодь від можливих небезпек, які є в Інтеренті та допомогти батькам стати більш обізнанішими у цій темі!
Адже "Нетикет" - це сайт, який інформує у доступній та цікавій формі ( у коміксах) про етикет в Інтернеті, розповідає про безпеку в Інтернеті та відображає нову актуальну інформацію про мережевий етикет.
Психологи сайту "Нетикет" можуть надати корисні поради батькам задля безпеки в Інтернеті їхніх дітей. І, зрештою, зможе запровадити загальні правила та інструкції, що стосуються нетикету, безпосередньо для самих дітей та підлітків доступною для них мовою.
Дякуємо за увагу!
Якщо у Вас є запитання чи історії на цю тему, надсилайте їх нам на нашу пошту netyketprogect18@gmail.com або додавайтесь у Фейсбуці Нетикет Безпечний
У віртуальному світі, так само, як і в реальному теж повинні бути свої правила етикету. Зручність існування в мережі всіх користувачів залежить від того, який відсо....
NETIQUETTE.IN.UA

Немає коментарів:

Дописати коментар